AMD Strela

 

Утре ќе се прска против комарци во Големиот градски парк

Утре ќе се прска против комарци во Големиот градски парк
Објавено на: 29 Jun 2020

Се известуваат граѓаните дека утре (30.06.2020 година) во периодот од 20 до 22 часот ќе се врши прскање против возрасни комарци по земјен пат на територијата на Големиот градски парк, инфомирмираат од општина Струмица.

Се апелира до сопствениците на објектите (летните тераси) истите да ги затворат во овој временски период, како и до граѓаните во ова време да не се движат во паркот.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK