AMD Strela

 

Фото-Пејачките со стилот блеснаа во Валандово,но наградите ги заобиколија...

Фото-Пејачките со стилот блеснаа во Валандово,но наградите ги заобиколија...
Објавено на: 19 Oct 2014

Куси здолништа, длабоки деколтеа, високи потпетици, свечени фустани....Вака беа облечени македонските фолк пејачки кои блеснаа на финалната вечер на Фолк фест Валандово во своите креации но не доволно да ги освојат симпатиите кај гласачите. Првите три награди заминаа кај нивните колеги. Нино Величковски, Мишко Крстевски и Благоја Груевски си поделија 40 илјади евра а честа на припадничките на понежниот пол ја спаси Ирена Спасовски која доби три илјади евра за сценски настап....

Еве како изгледаа фолк пејачките на финалната вечер на Фолк Фест Валандово....

а

ф

е

ф

к

е

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK