AMD Strela

 

Интервју

Македонија е импресивна земја, со огромна природна убавина како онаа на Хаваи. Моментално работам како дел од тимот на УНДП кој што…

Повеќе

Томче Соколов по подолга пауза повторно настапува во мак кошарката, на почетокот на сезона почна во Фени Индустри, а потоа се приклучи…

Повеќе

Александар Василев (29) љубителите на фудбалот го паметат уште кога го носеше дресот на струмичка Беласица, кога настапуваше во Првата…

Повеќе

Според зборовите на моите родители пред да почнам да зборувам сум цртал. Веќе на 11 годишна возраст го свртев вниманието на ликовната…

Повеќе

Интервју со Димитар Пандев: Со овој фонд на играчи, секако дека можеме да парираме на Металург и Вардар и да бидеме нивни конкуренти…

Повеќе

Никола Ѓоргиев, македонскиот одбојкарски репрезентативец и член на турскиот Мили Пјанго од Анкара, Турција,зборува за своите цели,…

Повеќе

Александар Љафтов, македонскиот одбојкарски репрезентативец и член на кипарскиот Aнајенисис од Дериња, оваа сезона настапува со голем…

Повеќе

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион важи за најдобар во Македонија кој е во функција на 10 општини од југоисточна Македонија.

Повеќе

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK