AMD Strela

 

Фото - Сузана и Јасмин го заиграа свадбениот валцер....

Фото - Сузана и Јасмин го заиграа свадбениот валцер....
Објавено на: 08 Aug 2014

Фолк пејачката Сузана Гавазова и Јасмин Курузовиќ со валцер ја отворија свадбената веселба вечерва во Струмица. На свадбата на Сузана и Јасмин присуствуваат околу 400 гости кои ќе бидат забавувани од естрадни уметници

с

с

д

d

с

r

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK