AMD Strela

 

Малолетниците по превртување на тракторот се удавиле во реката Струмица

Малолетниците  по превртување на тракторот се удавиле во реката Струмица
Објавено на: 30 Jun 2020

Вчера во 15:15 часот било пријавено дека петнаесетгодишник од село Добрејци и четиринаесетгодишник од село Пиперево со трактор „ИМТ 539“, кој го управувал четиринаесетгодишиникот, се упатиле кон местото „Таре“, на реката Струмица, за да ловат риби. Во еден момент, тракторот се превртел и паднал во реката, а малолетниците се удавиле.

Бил извршен увид од Јавен обвинител и увидна екипа од СВР Струмица.

Фото:Архива

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK