AMD Strela

 

Во пожар во отпад кај Струмица гореа стари возила

Во пожар во отпад кај Струмица гореа стари возила
Објавено на: 02 Jul 2020

Во 10:57 часот на булувар „Климент Охридски“ со 3 против пожарни возила и 6 пожарникари ТППЕ-Струмица интервенираше на гаснење на отпад на стари автомобили, информираа струмичките пожарникари.

Во 09:25 часот во атарот на село Дабиле, ТППЕ Струмица со 1 против пожарно возило и 3 пожарникари интервенираше на гаснење на запалена сува трева и ѓубре во атарот на село Дабиле.

Пожарите се успешно локализирани и ликвидирани.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK