AMD Strela

 

Насер Селмани - Новинарите треба да го одбранат новинарството !

Насер Селмани - Новинарите треба да го одбранат новинарството !

Трибина на ФОН Универзитетот и Младинскиот Совет на општина Струмица,на тема: “Актуелните состојби во македонското новинарство“, на која говореа, претседателот на Здружението на новинари на Македнија, Насер Селмани, извршниот директор на ЗНМ, Драган Секуловски и членот на УО на ЗНМ, Филјана Кока....


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK