AMD Strela

 

Видео – Пријателе, дојди и посети го Југоистокот !

Видео – Пријателе, дојди и посети го Југоистокот !

 ,,Пријателе ти го пишувам ова писмо, за да те поканам на гости кај мене. Ем да бидеме верни почитувачи на народната ,,Едно видување еден век ,, но и да ти ги покажам сите прекрасни места на Југоистокот, кој го прават регион,  единствен, чудесно привлечен и неповторлив,,  Ова е пораката на видео матријалот кој го подготви Центарот за развој на Југоисточниот плански регион со цел да ги промовира сите убавини на општините од Југоисточна Македонија и да привлече повеке гости и туристи....Погледнете ги убавините на Југоистокот


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK