AMD Strela

 

Еуромакс рисорсис - Рудникот кај Иловица ќе донесе развој и заштита на средината

Еуромакс рисорсис - Рудникот кај Иловица ќе донесе развој и заштита на средината

Канадската компанија  „Еуромакс Ресорсис“, неодамна  отвори информативен центар за проектот за злато и бакар лоциран во селото Иловица, општина Босилово. Претседателот на УО на ова компанија и главен и извршен директор Стив Шарп подвлече дека инвестицијата ќе предизвика економски развој , при што ќе се инвестира  и во заштитата на животната средина......


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK