AMD Strela

 

Стојанов-Имаме мисија Василево да ја направиме поубава и помодерна општина

Стојанов-Имаме мисија Василево да ја направиме поубава и помодерна општина

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK