AMD Strela

 

Ванчо Стојанов - Југоисточниот и понатаму ќе биде најуспешниот регион во Р.М.

Ванчо Стојанов - Југоисточниот и понатаму ќе биде најуспешниот регион во Р.М.

Југоисточниот плански регион доби нов претседател. Во наредните две години ќе го предводи Ванчо Стојанов, градоначалникто на Василево -  ,,Ние до сега бевме лидери на она што значи делување како регион и сметам дека  така ќе остане и понатаму. Во иднина во нашиот регион треба да бидат реализирани голем број проекти кои се од витално значење за граѓаните на сите десет општини....,, кажа Стојанов


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK