AMD Strela

 

Заев - Уживајте во убавините на езерцето но и чувајте го!

Заев - Уживајте во убавините на езерцето но и чувајте го!

Градоначалникот Зоран Заев синоќа и официјално го промовираше и пушти во употреба езерцето во големиот градски парк. Патеките околу езерцето беа претесни за да ги соберат граѓаните на Струмица кои пристигнаа во голем број и сакаа да бидат дел од свечениот чин, но и да уживаат во новата убавина на паркот, дело на вработените во ЈПКД „Комуналец“. Тој од посетителите побара да го чуват езерцето.....


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK