AMD Strela

 

Ристов- Годинава ФКТ ,, Ристо Шишков,, со 18 претстави од 8 држави

Ристов- Годинава ФКТ ,, Ристо Шишков,, со 18 претстави од 8 држави

Во пресрет на новото издание на ФКТ ,, Ристо Шишков,, за единствената награда за најдобро актерско остварување  ќе конкурираат 50 актери  од осум држави...Колку претстави,  колку актери , каква ќе биде програмата од изјавата на Ванчо Ристов уметнички директор...


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK