AMD Strela

 

Елена Велеска со фото сесија со своите деца за Нова година

Елена Велеска со фото сесија со своите деца за Нова година
Објавено на: 18 Dec 2013

Фолк пејачката Елена Велеска деновиве направи специјална  фото сесија со своите деца Софија, Марко и Калија  за Нова година и на своите фанови им посака Среќна и Бериќетна 2014 година....

велеска

велеска

велеска

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK