AMD Strela

 

На 3 јануари Новогодишно–Божиќен Хуманитарен концерт, во Старо Коњарево

На 3 јануари Новогодишно–Божиќен Хуманитарен концерт, во Старо Коњарево
Објавено на: 30 Dec 2013

Поранешните музичари од општина Ново Село кои се наоѓаат на привремена работа во странство и оваа година ќе организираат хуманитарен новогодишно божиќен концерт.

концерт

 Концертот ќе се одржи на 3 јануари во во домот на културата во Старо Коњарево, а ќе настапат голем број познати музички имиња од регионот и Македонија, но и од соседна Бугарија и Србија. Гостин на овој концерт ќе биде Јордна Митев.

јордан

Исто како и минатата собраните средства од влезниците како и донациите од иселениците ќе бидат донирани на училиштето во Старо Коњарево.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK