AMD Strela

 

СПА центарот на ,,Сириус,,- Струмица, најдобра СПА дестинација на Балканот

СПА центарот на ,,Сириус,,- Струмица, најдобра СПА дестинација на Балканот
Објавено на: 25 Feb 2014

СПА центарот на хотелот „Сириус“ од Струмица ја доби престижната награда за најдобра СПА дестинација на Балканот на  World spa&wellness awards што се одржа во Лондон Англија. Ова е уште една потврда за квалитетот на услугите што ги нуди хотелот Сириус посебно во СПА центарот кој стана дестинација не само на гости од земјава туку и од странство.

sirius

,,Ова е потврда за успешната работа, поттик за понатаму и гарантиран квалитет на Хотел Сириус и  spa&wellness  центарот,, изјави Наташа Шапковска која ја прими наградата во конкуренција на повеке СПА центри од Балканот

sirius

Ова не е прва награда за СПА центарот на хотел Сириус. Ваква слична награда доби и во Бугарија и преставува дополнителна мотивација за менаџерите на овој хотелски комплекс за развој на овој тип туризам во Струмица

sirius

spa

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK