AMD Strela

 

Струмички шарпланинец најдобар на изложба на расни кучиња

Струмички шарпланинец најдобар на изложба на расни кучиња
Објавено на: 17 Mar 2014

Струмичкиот шарпланинец Брик најдобар на меѓународната изложба за расни кучиња во Скопје. Во силна конкуренција од околу 200 кучиња од дестина држави Брик го доби првото место во категоријата Бест Папи -бебиња од сите раси од шест до девет месеци. 

strumica

sarplaninec

sarplaninecot

strumica

saroplaninec

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK