AMD Strela

 

Фото – Матурантите од Гевгелија со парада на плоштадот

Фото – Матурантите од Гевгелија со парада на плоштадот
Објавено на: 23 May 2014

Матурскиот танц одигран денеска во Гевгелија беспрекорно. Честитки за матурантите и нивниот кореограф Аризанова. Градоначалникот Франгов посака целиот живот на матурантите да им биде како најубав танц , исполнет со радост, разиграност, дугарство, но и одговорност кон животните обврски, кои допрва ги очекуваа

gevgelija

gevgelija

gevgelija

frangov

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK