AMD Strela

 

Иван Франгов - Догодина, Гевгелија ќе добие нов плоштад..

Иван Франгов - Догодина, Гевгелија ќе добие нов плоштад..

Идната година, според проекциите, Гевгелија треба да добие нов плоштад...Дали Гевгелија станува мека на странски инвестиции.....Кои се локални патишта и улици ќе бидат асфалтирани...Што е актуелно во ова општина...Градоначалникот на Гевгелија Иван Франгов...


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK