AMD Strela

 

На 31 јули иселеничка средба во Босилово

На 31 јули иселеничка средба во Босилово
Објавено на: 22 Jul 2014

На 31  јули во четврток во Босилово ќе биде организирана четвртата по  по ред иселеничка средба. Средбата ќе се одржи на летната сцена на повеќенаменското спортско игралиште во училиштето Гоце Делчев во Босилово каде ќе настапат голем број познати музички имиња од македонската естрада. Покровител на средбата е општина Босилово.

iselenicka

 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK