AMD Strela

 

Фото – Елена Велевска ја покажа идеалната фигура

Фото – Елена Велевска ја покажа идеалната фигура
Објавено на: 29 Jul 2014

И покрај тоа што е мајка на три деца таа изгледа одлично. Фотографиите направени за време на неколкудневниот престој во Турција и краткиот одмор во Грција само потврдуваат дека атрактивната фолкерка и ова лето е во топ форма со линија на која може да и позавидат голем дел од нејзините колешки.

v

Инаку Елена ова лето ќе биде презафатена со настапите и нема да има можност за класичен одмор па затоа вели дека овие неколку дена за неа биле идеална можност  да ги наполни батериите за претстојните  гостувања, свадби и настапи на голем број приватни  веселби. На заслужен одмор  најверојатно ќе замине дури во септември, а друштво ќе и прави  малата  Калија бидејќи Софија и Марко со нејзиниот сопруг одморот ќе го искористат во август

v

v

v

v

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK