AMD Strela

 

Barak Obama е секси и тој тоа го знае

Barak Obama е секси и тој тоа го знае
Објавено на: 02 May 2012

На youtube е поставено видео во кое актуелниот амерички претседател Barak Obama "рапува" моментално еден од најголемите музички хитови "Sexy and I Know It".

 

Творецот на оваа видео успеа да ги извлече потребните зборови за песната од многуте различни говори на америчкиот претседател, и сето тоа да го склопи во една матрица.
За само 2 дена видеото го имаат прегледано преку 300.000 луѓе. Погледнете...

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK