AMD Strela

 

Видео - Играно документарен филм „Дојди во Струмица“

Видео - Играно документарен филм „Дојди во Струмица“

Играно – документарниот филм „Come to Strumica“ е еден од резултатите на проектот „Развој на алтернативни форми на туризам“ финансиран од ЕУ преку ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Грција.


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK