AMD Strela

 

Фото – Сите купуваа праз од Градашорци

Фото – Сите купуваа праз од Градашорци
Објавено на: 09 Nov 2014

Денешната ,, Празијада ,, во Градашорци, општина Василевој,  ја посетија повеке илјадници посетители кои освен што дегустираа специјалитети , успеаа да си купат врзопи со праз директно од земјоделците од Градашорци.  Гостите од струмичко но и од Радовиш, Штип и од други градови од земјава но и Скопје  и од соседна Бугарија кои организирано со автобуси дојдоа си купија праз  и ги  полнеа багажниците од своите возила . Во зависност од квалитетот врзоп праз го купуваа од 80 до 120 денари.

GRADASORCI

KUP

DDDDDD

T

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK