AMD Strela

 

Богата забава на плоштадот во Валандово за дочекот на 2015

Богата забава на плоштадот во Валандово за дочекот на 2015
Објавено на: 20 Dec 2014

Општина Валандово како во престојните години така и оваа година планира предновогодишна забава на Градскиот плоштад во Валандово.На ден 30 и 31.12.2014 година се планира следните активности: На ден 30.12.2014 со почеток од 17 часот се организира забава за најмладите со прошетка со новогодишна санка и делење на подароци од Дедо Мраз.На новогодишната забава ке не забавуваат групите : Генерација ТРИ, МИКС БЕНД и ЗОРИЦА И МАРТИН. На ден 31.12.2014 со почеток од 11 часот на Градскиот Плоштад ке се организира забава на кој ќе учествуваат Детската градинка "Калинка" - Валандово, Учениците од ООУ"Јосип Броз Тито" - Валандово , Танцовиот Клуб - "Ритам Плус" - Валандово како и Учениците од СОУ "Гоце Делчев" - Валандово.

s

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK