AMD Strela

 

Младите струмичани во недела со новогодишно – божиќен хуманитарен концерт

Младите струмичани во недела со новогодишно – божиќен хуманитарен концерт
Објавено на: 02 Jan 2015

В недела, 4 јануари, со почеток во 19 часот во НУЦК „Антон Панов“ ќе се одржи новогодишно – божиќен хуманитарен концерт, насловен како „Мрак или светлина“. На концертот кој го организираат средното општинско училиште „Јане Сандански“ и Младинскиот совет, ќе настапат хорот и оркестарот при СОУ „Јане Сандански“, а средствата од влезниците кои се продаваат по цена од 100 денари се наменети за хумани цели за Николина Митева, Мартина Стојкова и Марија Гошева.

l

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK