AMD Strela

 

Фасцинантен настап на Трајче Ѓоргиев во „Пинкове ѕвезде“

Фасцинантен настап на Трајче Ѓоргиев во „Пинкове ѕвезде“
Објавено на: 17 Jan 2015

Младото момче од Струмица, Трајче Ѓоргиев со својот волшебен глас повторно го маѓепса жирито од „Пинкове ѕвезде“. Имаше уште еден неверојатен настап, интепретирајќи ја песната „Душо варлива“ од Влатко Лозановски. 

Со овој одличен настап, Трајче го помина четвртиот круг и сигурно чекори кон победата во „Пинкове ѕвезде“.

 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK