AMD Strela

 

Во Струмица отворена нова кафeана „Гурман“

Во Струмица отворена нова кафeана „Гурман“
Објавено на: 02 Feb 2015

Во срцето на градот, на улица полна со историја, на леблебиџиската улица, спроти Маф-Маф се отвори нова кафeана „Гурман“. Место за нови и топли спомени, со еснафски приготвена храна која ќе ги разбуди сите сетила и никого нема да остави рамнодушен.

Како што изјавија фамилија Габерови, тоа ќе биде вистински мелем за душа и рај за вашите сетила директно од рацете на големиот еснаф- мајстор Жика. Кафаната воедно ќе работи и кетеринг и ќе биде достапна за сите.

Во прилог погледнете фотографии од отварањето. 

љдљњд

дљњд

љњдљ

љд

дљдљ

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK