AMD Strela

 

Фото - Струмица блеска како Рио

Фото - Струмица блеска како Рио
Објавено на: 21 Feb 2015

Околу 3000 маски од земјава и странство вечерва продефилираа по струмичките улици, на годинашново главно карневалско дефиле. Секоја маска имаше своја порака до посетителите кои ги исполнија струмичкит улици . Еве како изгледаа дел од годинашниве маски .....

KARENVAL

STRUMICA

GAZ

STRUMICA

EF

KARNEVAL

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK