AMD Strela

 

Во Валандово ќе се избира зимска убавица на Македонија

Во Валандово ќе се избира зимска убавица на Македонија
Објавено на: 02 Mar 2015

Во организација на модното студио Црнокрак во сабота на 7 март во домот на културата во Валандово на новата фестивалска сцена ќе се одржи изборот за зимска убавица на Македонија. Програмата ќе биде збогатена со настапот на стенд ап комичарот Бојан Велевски. Почетокот на манифестацијата е закажан за 19 часот. Влезници во предпродажба може да се обезбедат на билетарата пред фестивалската сцена при домот на културата в Валандово секој ден од 10 до 15 часот.

г

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK