AMD Strela

 

Фантастичен настап на Трајче Георгиев во „Пинкове Ѕвезде“

Фантастичен настап на Трајче Георгиев во „Пинкове Ѕвезде“
Објавено на: 14 Mar 2015

Струмичанецот Трајче Ѓоргиев со својот волшебен глас повторно го маѓепса жирито од „Пинкове ѕвезде“. Имаше уште еден неверојатен настап, интепретирајќи ја песната „Esta Ausencia“ на Давид Бизбал и доби пет гласови, а не изостанаа ниту стоечките овации. 

Погледнете го настапот:


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK