AMD Strela

 

Фото - Гавазова со забава за првиот роденден на Емили

Фото - Гавазова со забава за првиот роденден на Емили
Објавено на: 15 Apr 2015

Сузана Гавазова и нејзиниот сопруг Јасмин во Шведка организираа голема забава по повод првиот роденден на нивната керкичка Емили. На забавата присуствувале околу стотина гости од Македонија, Босна и Шведска.

тр

тр

тр

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK