AMD Strela

 

Ќе се поставуваат жардинерии на булеварот „Маршал Тито“

Ќе се поставуваат жардинерии на булеварот „Маршал Тито“
Објавено на: 30 Jun 2015

Булеварот „Маршал Тито“ ќе добие нов лик, на потегот од кружниот тек кај ЕВН до излезот од градот кон населеното место Куклиш. Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ ги почна  активностите за поставување на жардинерии, односно, денеска се подготвуваше теренот за поставување на рабниците.

Целиот овој потег ќе добие и соодветно хортикултурно уредување.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK