AMD Strela

 

Тамара со концерт под јаворите во Дојран

Тамара со концерт под јаворите во Дојран
Објавено на: 30 Jul 2015

Поп-пејачката Тамара Тодевска на први август ќе настапи во Дојран.Концертот, кој е со почеток во 21 часот со бенд во живо и е промоција на нејзиниот нов албум "Еден ден". Но, на концертот, покрај новите песни, Тамара ќе ги пее и нејзините стари и добро познати хитови. Концертот на Тамара е бесплатен во рамките на дојранското културно лето и ќе одржи под јаворите.

Ѕ

 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK