AMD Strela

 

Тhe G Notes со нова летна песна

Тhe G Notes со нова летна песна
Објавено на: 18 Aug 2015

Глигор и Теодора Гошеви од Гевгелија познати под името "The G Notes" ја објавија својата нова песна насловена како „Створена“. Инаку дуетот постои веќе 4 години и ова е нивна втора авторска песна, а прва на македонски јазик. Се работи за летна и певлива реге песна која лесна се памти.

Песната можете да ја слушнете на следниот линк: 


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK