AMD Strela

 

Ивана Василева со „Ми зеде се“ ја освојува музичката сцена

Ивана Василева со „Ми зеде се“ ја освојува музичката сцена
Објавено на: 18 Aug 2015

Струмичанката Ивана Василева со песната „Ми зеде се“ ја освојува музичката сцена. Ова е нејзина прва авторска песна и е направена во соработка со Андреј Миске. Во оваа балада е oпеaнa еднa вистинскa живoтнa прикaзнa кoјa всушност е и идеја водилка за правањето на оваа песна. 

Слушнете ја песната на следниот линк: 


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK