AMD Strela

 

Топ 7 моменти на Чичко Кумплунг

Топ 7 моменти на Чичко Кумплунг
Објавено на: 20 Aug 2015

Сигурно се сеќавате на легендарниот лик чичко Кумплунг од македонскиот филм „Самоуништување“ кој го игра Јовица Михајловски. Погледнете ги на топ 7 моменти на чичко Кумплунг во филмот.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK