AMD Strela

 

Затварање на летната сезона во клуб МАФ МАФ со DJ Maria Antwna oд Грција

Затварање на летната сезона во клуб МАФ МАФ со DJ Maria Antwna oд Грција
Објавено на: 07 Oct 2015

Клубот Маф Маф на 11 октомври (недела) најавува одлична забава со DJ Maria Antwna oд Грција, со што ќе се означи и крајот на oваа летна и богата сезона, која беше исполнета со забава за сечиј вкус. Во склоп на овој викенд, во петок публиката ќе ја забавува познатиот хип-хоп диџеј Славе, а во сабота пултот ќе биде препуштен на DJ Slovenac и Dj Micky, кој преку преку хаус и хип-хоп хитовите ќе го продолжат градското возење.

 

 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK