AMD Strela

 

Видео: Луда одбрана на голманот на Милвол

Видео: Луда одбрана на голманот на Милвол
Објавено на: 22 Feb 2016

Голманот на Милвол, Џордан Арчер спречи автогол на деценијата.

Чуварот на мрежата на Милвол едноставно немаше избор откако негов соиграч „умешно“ му врати топка од центарот на теренот која за малку ќе ја сместеше под самата пречка. Но, сепак, Арчер и тоа како добро се снајде…

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK