AMD Strela

 

Излезе од печат монографијата за творештвото на Бранко Кончалиев

Излезе од печат монографијата за творештвото на Бранко Кончалиев
Објавено на: 30 Aug 2017

Излезе од печат монографијата за творештвото на Бранко Кончалиев во издание на Здружение за култура и развој на креативни индустрии - Транзен од Струмица.Промоцијата на книгата, како и ретроспективната изложба е закажана за 27 септември во Галеријата на Завод и Музеј Струмица.Текстот и подготовката на биографијата е на Трајче Бјадов. Проектот е под покровителство на вршителот на должност градоначалник Костадин Костадинов на општина Струмица и општина Струмица. 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK