AMD Strela

 

Фото:Јаневски на средба со здравствените работници

Фото:Јаневски на средба со здравствените работници
Објавено на: 01 Oct 2017

-Ќе работиме да го вратиме достоинството на лекарската професија, здравство какво што заслужуваме и навремени и квалитетни услуги за пациентите. ЖИВОТ ВО СТРУМИЦА,ЗА СИТЕ!, истакна доктор Коста Јаневски, кандидатот за градоначалник на општина Струмица од СДСМ на средбата со здравствените работници.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK