AMD Strela

 

Фото:Јаневски на средба со такси превозниците

Фото:Јаневски на средба со такси превозниците
Објавено на: 05 Oct 2017

-Обележување и опремување на такси станиците, кои ќе бидат опремени со клупи, корпи за отпадоци, телефонска говорница, часовник и ќе бидат покриени со тенда. Ќе покренеме иницијатива за апликација „Мое такси“, надградување на истата се со цел квалитетни и безбедни услуги на граѓаните,се некои од ветувањата кои ги презентираше пред такси превозниците кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ, Коста Јаневски.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK