AMD Strela

 

Фејсбук група организираше дуел на кандидати за градоначалници во Богданци

Фејсбук група организираше дуел на кандидати за градоначалници во Богданци
Објавено на: 13 Oct 2017

Фејсбук групата „Богдански бркулеже без бркаљка“ синоќа организираше дуел меѓу кандидатите за градоначалници на Богданци-Блаже Шапов од СДСМ и Никола Роглев од ВМРО ДПМНЕ. Дуелот повеќе денови беше најавуван на оваа фејбук страница, а се одржа во Домот на културата во Богданци. Покрај модераторот, прашања поставуваа и присутните граѓани, а претходно граѓаните можеа да постават свои прашања и преку социјалната мрежа фејсбук на страницата на групата.

Како и на многу други дуели така и на овој, не се појави кандидатот за градоначалник на Богданци од ВМРО ДПМНЕ.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK