AMD Strela

 

Видео: Победничка изјава на Коста Јаневски

Видео: Победничка изјава на Коста Јаневски
Објавено на: 16 Oct 2017

Голема победа на СДСМ во Струмица и кандидатот за градоначалник, доктор Коста Јаневски. Според податоци од изборниот штаб на оваа партија победата е изразена со 6.692 гласови предност пред ВМРО ДПМНЕ. Оваа предност ќе се одрази и на идниот состав на Советот на општината, каде засега СДСМ има освоени 14 советнички места од вкупно 23. Во продолжение видеото со победничката изјава на новиот градоначалник на Струмица, Коста Јаневски.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK