AMD Strela

 

Фото:Членови на „Костреш“ го чистеа отпадот на браната Палурци

Фото:Членови на „Костреш“ го чистеа отпадот на браната Палурци
Објавено на: 22 Oct 2017

Членови на СРД „Костреш“ од Богданци денеска реализираа акција за чистење на брегот на езерото Палурци. Тие го собраа расфрланиот отпад во десетина вреќи и упатија апел до спортските риболовци и посетителите да не го оставаат ѓубрето по нив, туку да го носат во поствениот контејнер на браната.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK