AMD Strela

 

Денес конститутивна седница на Советот на Струмица

Денес конститутивна седница на Советот на Струмица
Објавено на: 24 Oct 2017

Новоизбраниот состав на Советот на општина Струмица денес во 13 часот ќе ја одржи конститутивната седница. На седницата се очекува да биде избран новиот претседател на Советот и да бидат избрани членовите на неколку комисии.
Во новиот состав СДСМ има 14 советнички места, а ВМРО ДПМНЕ 9.
Фото: заедничка фотографија на членовите на Советот по доделувањето на уверенијата од ОИК

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK