AMD Strela

 

Видео:Градоначалникот Јаневски до советниците Заеднички да работиме за интересите на граѓаните

Видео:Градоначалникот Јаневски до советниците Заеднички да работиме за интересите на граѓаните
Објавено на: 24 Oct 2017

Градоначалникот Коста Јаневски на денешната конститутивна седница на Советот на општина Струмица побара од советниците и од позицијата и од опозицијата да работат во интерес на граѓаните во претстојниот мандатен период.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK