AMD Strela

 

Фото:Градоначалникот Шапов официјано ја презеде функцијата во Богданци

Фото:Градоначалникот Шапов официјано ја презеде функцијата во Богданци
Објавено на: 25 Oct 2017

Новоизбраниот градоначалник на Богданци, Блаже Шапов,од денес официјално ја презеде функцијата. По врачувањето на уверенијата од ОИК беше извршено свеченото примопредавање на функцијата од страна на досегашната градоначалничка Анастасија Олумчева и Шапов.Тој победи на локалните избори во Богданци во првиот круг, а монозинството во Советот на општината го има СДСМ и коалицијата, од која е и новиот градоначалник Блаже Шапов.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK