AMD Strela

 

В недела Празијада во Василево

В недела Празијада во Василево
Објавено на: 03 Nov 2017

В недела, 05.11.2017 година, со почеток во 11,00 часот, во дворот на црквата Свети Никола во село Градошорци, во организација на општина Василево ќе се одржи  десетата по ред манифестација Ден на празот.  

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK