AMD Strela

 

Средба на градоначалникот на Валандово со раководителката на Југоисточниот плански регион

Средба на градоначалникот на Валандово со раководителката на Југоисточниот плански регион
Објавено на: 10 Nov 2017

Средба на градоначалникот на општина Валандово, Перо Костадинов, со раководителката на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион, Жулиета Ѓуркова.
На средбата се разгледуваа можностите за искористување на потенцијалите на општина Валандово, нивно афирмирање и оптимално валоризирање.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK